Tatoeage verwijderen Breda

Het komt steeds vaker voor dat mensen een tatoeage hebben laten zetten en er na enkele jaren niet meer tevreden over zijn. De kleuren van de tatoeage zijn vervaagd of de tatoeage past niet langer meer bij de persoonlijkheid.

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe vervelend dit is en helpen u graag van uw ‘ongewenste’ tatoeage af. Laat uw tattoo verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers!

Lasercentrum kan op een professionele manier je tatoeage verwijderen met de PicoSure en/of de Pico Discovery Laser.

Waarom kiezen voor Lasercentrum

(Tatoeage verwijderen Breda)

Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages verwijderen. Naast tatoeages verwijderen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verwijderen van haar en het laseren van kalknagels.

Onze specialisten hebben veel ervaring met het werken met de lasers. Wij hebben dan ook alleen maar gespecialiseerde en vakkundige werknemers in dienst om uw tatoeage te verwijderen.

Wij van Lasercentrum verwijderen tatoeages met een PicoSure Laser en een Pico Discovery Laser. Door deze lasers zijn wij in staat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Na

Voor

Tatoeage verwijderen Breda: Behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van onder andere de grootte van de tattoo. Wij hebben voor dezelfde tatoeage, gegarandeerd minder behandelingen nodig dan bij een reguliere behandeling.

U kunt makkelijk uw behandelingen reserveren door contact met ons op te nemen. Wij hebben vier vestigingen. Onze vestigingen zitten in Breda, Eindhoven, Heerlen en Zoetermeer. De prijzen kunt u gemakkelijk online aanvragen door een formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaven.

Tatoeage verwijderen Breda: Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

Doordat wij beschikken over de modernste lasertechnieken hoeft u niet langer bang te zijn voor littekens. Je tattoo wordt in zijn geheel verwijderd waarbij je gegarandeerd geen littekens of huidbeschadigingen overhoudt. Que pijn is de laserbehandeling ook echt goed te doen.

 

 

Tatoeage verwijderen Breda: Succesvol uw tattoo verwijderen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. De technische specificaties zijn beter dan welk apparaat dan ook. Daarom dat wij ook zo trots zijn op onze PicoSure en Pico Discovery Laser.

De lichtpuls van de lasers zijn kort, namelijk een picoseconde. Daarmee zijn de lasers efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat wij uw tatoeage volledig kunnen verwijderen en het aantal behandelingen, opvallend minder zijn dan bij een andere laser.

Om de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is.  Wij zijn de eerste in Nederland die gebruik maken van deze methoden.

Wij van Lasercentrum helpen uw graag van uw ongewenste tattoo af. Wilt u meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan gerust contact met ons op.

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Voeg een foto toe

Wat onze klanten zeggen?