Hét Lasercentrum, het adres voor het verwijderen van uw tattoo in Eindhoven

Het lasercentrum in Eindhoven is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor het verwijderen van uw tatoeage. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook één van de grootste.

Het zetten van een tatoeage is tegenwoordig heel normaal. Het is een uiting van een persoonlijke herinnering, soms kan deze herinnering echter als pijnlijk worden ervaren en wilt u de tatoeage het liefst verwijderen. Of wellicht heeft u de tatoeage in uw jonge jaren laten zetten en vindt u de tattoo niet mooi meer en past het niet meer bij uw huidige levensstijl.

Lasercentrum Eindhoven

Bij het Lasercentrum in Eindhoven kunnen wij u uiteraard van dienst zijn bij het verwijderen van uw tatoeage. Dankzij de Picosure en Pico Discovery, de laatste ontwikkeling op lasergebied, garanderen wij de meest optimale laserbehandeling die op dit moment mogelijk is. Niet alleen in Nederland maar zelfs in geheel Europa zijn wij de enige met deze combinatie.

Wilt u dus een tattoo verwijderen in Eindhoven, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in voor een offerte of afspraak.

 

Onze adresgegevens kunt u ook vinden op onze contactpagina.