Over het Lasercentrum

Over het Lasercentrum

Het Lasercentrum beschikt over de meest moderne laserapparatuur voor het verwijderen van tatoeages. Daarmee zijn wij al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeage verwijderen.

Met de PicoSure en de PicoDiscovery Lasers zijn wij in staat de meeste tatoeages met succes te verwijderen. Zowel zwarte als gekleurde tatoeages zullen bij ons succesvol en pijnloos verwijderd worden. Wilt u meer weten over onze lasers? Bezoek dan de pagina PicoSure en/of de pagina PicoDiscovery.

In de loop der jaren is er een vertrouwensband ontstaan met diverse ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten etc. Zelfs tattooshops maken regelmatig gebruik van onze mogelijkheden. Ze benaderen ons voor het corrigeren van gemaakte foutjes of om een bestaande tatoeage gemakkelijker te vervangen. Een tattoo weghalen kan gemakkelijk en pijnloos met onze nieuwste technieken.

Onze cliënten zijn zeer divers zowel in leeftijd, van 16 jaar tot boven de 70 jaar, maar ook in persoonlijkheid. Huisvrouwen, directeurs en zelf beroemdheden uit de sport en van TV zijn regelmatig bij ons onder behandeling!

Voor welke behandeling u ook kiest, Lasercentrum garandeert u de meest optimale behandeling!  

Afspraak maken

Al onze praktijken werken op afspraak. Onze praktijken zijn ook in de avonduren en op zaterdagen open. Wilt u een afspraak inplannen? Dit kan door te bellen naar ons landelijk informatie nummer 085-0212 404.

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw woonplaats
Onderwerp
Het bericht
0 /
Stuur een foto mee!
cloud_uploadUpload
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat onze klanten zeggen?