Uw tatoeage goed en veilig laten verwijderen in Breda

Het komt steeds vaker voor dat mensen een tatoeage hebben laten zetten en er na enkele jaren niet meer tevreden over zijn. De kleuren van de tatoeage zijn vervaagd of de tatoeage past niet langer meer bij de persoonlijkheid.

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe vervelend dit is en helpen u graag van uw ‘ongewenste’ tatoeage af. Laat uw tattoo verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers!

Lasercentrum kan op een professionele manier je tatoeage verwijderen met de PicoSure en/of de Pico Discovery Laser.

Waarom Lasercentrum voor het verwijderen van uw tatoeage in Breda?

Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages verwijderen. Naast tatoeages verwijderen hebben wij ons ook gespecialiseerd in het verwijderen van haar en het laseren van kalknagels.

Onze specialisten hebben veel ervaring met het werken met de lasers. Wij hebben dan ook alleen maar gespecialiseerde en vakkundige werknemers in dienst om uw tatoeage te verwijderen.

Het Lasercentrum in Breda kan uw tatoeage veilig en volledig verwijderen dankzij de Picosure en de Pico Discovery. Deze beide lasersystemen zijn de beste lasersystemen om uw tatoeage te verwijderen. Het Lasercentrum Breda is naast onze vestigingen in Eindhoven, Heerlen en Zoetermeer het enige lasercentrum in Europa dat met deze beide systemen werkt. Dus voor het definitief verwijderen van uw tatoeage kunt u contact opnemen met onze vestiging in Breda, via ons landelijke telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in voor een offerte of afspraak.

Na

hand1_na

Voor

hand1_voor

Behandeling en prijzen voor het verwijderen van uw tattoo in Breda

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft hangt af van onder andere de grootte van de tattoo. Wij hebben voor dezelfde tatoeage, gegarandeerd minder behandelingen nodig dan bij een reguliere behandeling.

U kunt makkelijk uw behandelingen reserveren door contact met ons op te nemen. Wij hebben vier vestigingen. Onze vestigingen zitten in Breda, Eindhoven, Heerlen en Zoetermeer. De prijzen kunt u gemakkelijk online aanvragen door een formulier in te vullen. Na het invullen van het formulier ontvangt u een vrijblijvende prijsopgaven.

Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

Doordat wij beschikken over de modernste lasertechnieken hoeft u niet langer bang te zijn voor littekens. Je tattoo wordt in zijn geheel verwijderd waarbij je gegarandeerd geen littekens of huidbeschadigingen overhoudt. Que pijn is de laserbehandeling ook echt goed te doen.

 

Succesvol uw tattoo verwijderen

Wij maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. De technische specificaties zijn beter dan welk apparaat dan ook. Daarom dat wij ook zo trots zijn op onze PicoSure en Pico Discovery Laser.

De lichtpuls van de lasers zijn kort, namelijk een picoseconde. Daarmee zijn de lasers efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat wij uw tatoeage volledig kunnen verwijderen en het aantal behandelingen, opvallend minder zijn dan bij een andere laser.

Om de behandeling voor u zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is.  Wij zijn de eerste in Nederland die gebruik maken van deze methoden.

Wij van Lasercentrum helpen uw graag van uw ongewenste tattoo af. Wilt u meer weten over het verwijderen van tatoeages? Neem dan gerust contact met ons op.

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Onze locatie

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw woonplaats
Onderwerp
Het bericht
0 /
Stuur een foto mee!
cloud_uploadUpload
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat onze klanten zeggen?