Tatoeage verwijderen kosten

Tatoeage verwijderen kosten

Heeft u een tattoo waar u graag vanaf wilt doordat uw tatoeage in de loop de jaren vervaagt is of niet meer bij uw persoonlijkheid past? Dan bent u bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij zijn ons bewust van het feit dat mensen zich enorm kunnen storen aan een tatoeage waar zij niet langer meer tevreden over zijn.

Wij van Lasercentrum helpen u graag van uw ongewenste tatoeage af!

Voor

Na

Ik wil mijn tatoeage verwijderen. Wat zijn de kosten?

De prijzen voor het verwijderen van een tatoeage hangen af van de grootte van de tatoeage. Wij bieden daarom een vrijblijvend intakegesprek aan. Tijdens het intakegesprek wordt er gekeken naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Door bij ons langs te komen stelt u ons in staat om uitgebreider in te gaan op de verwijdering van uw tatoeage met de PicoSure en/of Pico Discovery. Dit gesprek geeft ons tevens de mogelijkheid om een exacte behandelprijs te bepalen.

U kunt ook ons formulier invullen. Wanneer u dit formulier heeft ingevuld ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgaven.

Waar kan ik mijn tatoeage laten verwijderen

Lasercentrum is gevestigd in Breda, Eindhoven, Heerlen en Zoetermeer. Voor het verwijderen van uw tatoeage kunt u bij alle vier de vestigingen terecht. De behandelingen van de vier vestigingen zijn hetzelfde. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van dezelfde moderne lasers.

De wachttijden kunnen iets verschillen. Maar wij garanderen dat wij u op korte termijn en met veel deskundigheid zullen behandelen.

Waarom kiezen voor Lasercentrum (Tatoeage verwijderen kosten)

Lasercentrum beschikt als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur. Hiermee kunnen wij gemakkelijk en snel uw tatoeage verwijderen. Verder kunnen wij ook via onze laserapparatuur haar verwijderen en kalknagels laseren.

Lasercentrum is, met haar moderne laserapparatuur, toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeage verwijderen.

Voor het verwijderen van uw tatoeage beschikken wij over twee lasers, namelijk de PicoSure en de Pico Discovery. Deze lasers zijn efficiƫnt en effectief en daarmee uitermate geschikt om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Effectief uw tattoo verwijderen met onze PicoSure of Pico Discovery Laser. Gegarandeerd minder behandelingen dan reguliere behandelingen, sneller herstel, minder gevoelig en een beter resultaat!

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Voeg een foto toe

Wat onze klanten zeggen?