Tatoeage verwijderen Zoetermeer

Tatoeage verwijderen Zoetermeer

Helaas komt het vaak voor dat tatoeages in de loop de jaren enorm vervagen en minder mooi worden. Ook zien we steeds vaker dat mensen een tatoeage hebben laten zetten, waar ze nu na enkele jaren niet meer tevreden over zijn.

Zo’n tatoeage kan erg storen. Wij van Lasercentrum (Tatoeage verwijderen Zoetermeer) zijn gespecialiseerde tattoo verwijderaars en helpen u graag van uw ongewenste tatoeage af.

Voor

Na

Lasercentrum (Tatoeage verwijderen Zoetermeer)

Lasercentrum beschikt als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om uw tatoeage te verwijderen. Daarmee zijn wij al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeage verwijderen.

Wij verwijderen de tatoeages met een PicoSure Laser en de Pico Discovery. Door ons apparatuur zijn wij dan ook in staat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Onze lasers zijn gegarandeerd de beste optie voor succes!

Tatoeage verwijderen Zoetermeer:  De gevolgen van het verwijderen van een tattoo

Een tatoeage weghalen is tegenwoordig geen enkel probleem. Door de moderne laserapparatuur kan men zelfs een tatoeage weghalen zonder dat de plek waar de tatoeage gezeten heeft, zichtbaar is.

In het verleden werden voor het verwijderen van tatoeages behandelmethodes gebruikt met grote nadelen tot gevolg. De behandelmethodes lieten forse littekens achter. Met de moderne lasertechnieken van nu hoeft u hiervoor niet langer bang te zijn. Dankzij geavanceerde lasertechnologie is het mogelijk om uw tatoeage te verwijderen zonder huidbeschadigingen na te laten.

Een ideale oplossing dus voor de tatoeages waar u niet langer meer tevreden over bent!

Tatoeage verwijderen Zoetermeer: U tattoo succesvol verwijderen

Wij van het Lasercentrum maken uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. De PicoSure Laser en de Pico Discovery Laser zijn unieke lasers. Daarnaast zijn de technische specificaties beter dan welk apparaat dan ook.

De lichtpuls van de lasers is zeer kort, namelijk een picoseconde. De lasers zijn daarmee efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat uw tatoeage volledig verwijderd kan worden en het aantal behandelingen die nodig zijn, minder zijn dan bij een andere laser. Met minder behandelingen bent u niet alleen sneller van uw tatoeage verlost, maar hoeft u ook minder vaak te reizen en minder vaak spanningen te hebben voor de verwijdering.

Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij van Lasercentrum als eerste in Nederland het gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is. Daarnaast onttrekt het al veel warmte van de huid.

Wij helpen u graag van uw ongewenste tattoo af. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen of over het proces van het verwijderen van een tattoo? Neem dan gerust contact met ons op.

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Onze locatie

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw woonplaats
Onderwerp
Het bericht
0 /
Stuur een foto mee!
cloud_uploadUpload
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat onze klanten zeggen?