tatoeages laten verwijderen Noordwijk

Voor het verwijderen van uw tatoeage bent u bij Lasercentrum aan het juiste adres. Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn daarmee al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeages laten verwijderen. Het komt steeds vaker voor dat mensen ontevreden zijn over hun tatoeages. De kleuren van de tatoeages vervagen of passen niet langer meer bij de persoonlijkheid van de persoon die de tatoeage heeft. Dit is erg vervelend. Daarom helpen wij u graag van uw ‘ongewenste’ tattoo af. Laat uw tattoo gemakkelijk, snel en pijnloos verwijderen door een specialist met de meest betrouwbare lasers.

tatoeages laten verwijderen Noordwijk: Behandeling en prijzen

Hoeveel behandelingen u nodig heeft en de prijzen voor deze behandelingen zijn afhankelijk van de grootte van de tattoo. U kunt op onze website de prijzen gemakkelijk online aanvragen. U hoeft simpelweg een formulier in te vullen en u ontvangt de vrijblijvende prijsopgaven direct op uw mail.

U kunt ook een vrijblijvende intakegesprek bij ons aanvragen. Tijdens het intakegesprek kunnen wij u exact vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de prijs hiervoor zal zijn. Tevens kunnen wij u gelijk wat informatie geven over de behandelingswijze. U kunt gemakkelijk u intakegesprek of uw behandelingen reserveren door contact met ons op te nemen. Wij hebben vier vestigingen waar u contact mee kan opnemen. Onze vestigingen zitten in Breda, Eindhoven, Heerlen en Zoetermeer.

Neem contact met ons op en u bent verzekerd van minder behandelingen en minder pijn dan bij reguliere behandelingen. Dit scheelt enorm in de kosten.

 

tatoeages laten verwijderen Noordwijk: Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe belangrijk uw huid voor u is. Niets in dan ook zo vervelend om hier een tattoo op de hebben die niet meer bij u past. Nu wilt u hem graag laten verwijderen, maar wat zijn hier de consequenties van?

Wij van Lasercentrum beschikken over de modernste lasertechnieken. Door uw tatoeages te laten verwijderen door een van onze lasers hoeft u niet langer bang te zijn voor littekens. Je tattoo wordt snel en gemakkelijk in zijn geheel verwijderd. Hier houdt je gegarandeerd geen littekens of huidbeschadiging aan over. Qua pijn is de laserbehandeling voor tatoeages laten verwijderen ook goed te doen.

tatoeages laten verwijderen Noordwijk: Waarom Lasercentrum?

Wij maken gebruik van de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. Wij zijn dan ook enorm trots op onze PicoSure en Pico Discovery Laser. Door deze ultra moderne lasers zijn wij instaat om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Verder hebben wij ook uitsluitend gespecialiseerde werknemers in dienst. Werknemers die veel ervaring hebben met het werken met de lasers. U hoeft dan ook niet bang te zijn dat er ‘onnodige’ fouten plaats vinden tijdens het verwijderen van uw tatoeage!

Wij helpen u graag verder. Wilt u meer weten over de behandelingswijze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!