Tattoo verwijderen Breda

Het Lasercentrum beschikt als enige kliniek in Nederland over de meest moderne laser apparatuur voor tatoeage verwijdering op dit moment beschikbaar, en zijn daarmee al bijna 25 jaar toonaangevend in Nederland op gebied van tatoeage verwijderen.
Met de PicoSure Laser en de Pico Discovery zijn wij dan ook in staat de meeste optimale behandeling aan te bieden voor de kleur zwart, maar ook voor kleuren tatoeages geven deze twee lasers de beste opties voor succes.

 Tattoo verwijderen van hand.

 Tattoo verwijderen van hand.

Tatoeage verwijdering Breda

Al jaren wilt u eigenlijk uw tatoeage weghalen. Gelukkig is een tatoeage verwijderen tegenwoordig geen probleem meer. Want dankzij geavanceerde lasertechnologie is het mogelijk om uw tatoeage te verwijderen zonder huidbeschadigingen na te laten.

In het verleden hadden behandelmethodes die werden gebruikt voor tatoeage verwijdering een groot nadeel: ze lieten soms forse littekens achter. Met de huidige lasertechnieken hoeft u hiervoor niet bang te zijn.

Tattoo verwijdering door het Lasercentrum. Tattoo zonder behandeling.

Voor

Tatoage verwijdering halverwege.

Halverweg

Tattoo verwijdering door het Lasercentrum. Tattoo behandeling klaar.

Na

Tattoo in kleur verwijderen door het Lasercentrum.

Voor

Tattoo verwijdering door het Lasercentrum. Tattoo behandeling halverwege.

Halverwege

Tattoo verwijdering door het Lasercentrum. Tattoo behandeling klaar.

Na

Succesvolle tatoeage verwijdering

Het Lasercentrum Breda maakt gebruik van de meest geavanceerde lasers op dit moment beschikbaar. De Picosure en Pico Discovery Laser zijn uniek en de technische specificaties zijn beter dan van welk apparaat dan ook.

De lichtpuls is zeer kort, namelijk picoseconde en is daarmee efficiënter dan een gewone laser, uw tatoeage verwijdert  in minder behandelingen, met een mooier resultaat. Met minder behandelingen bent u niet alleen sneller van uw tatoeage verlost maar betekend ook minder reiskosten enz.

Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken introduceerde het Lasercentrum  als eerste in Nederland het gebruik van koude lucht tijdens de behandeling, dit zorgt dat de behandeling minder gevoelig is, daarnaast onttrekt het al veel warmte aan de huid

Tattoo verwijderen door het Lasercentrum vooraf

Voor

Tattoo verwijderen door het Lasercentrum halverwege

Halverwege

Tattoo verwijderen door het Lasercentrum na behandeling

Na

[siteorigin_widget class=”PW_Call_To_Action”][/siteorigin_widget]