Tattoo verwijderen kosten

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? Of is de tattoo in de loop der jaren erg vervaagd waardoor de tatoeage nu een grote vervaagde plek lijkt? In dat geval kan een tattoo u echt in de weg zitten. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om u tattoo op een veilige, snelle en pijnloze manier te verwijderen.

 

Wij van Lasercentrum begrijpen hoe vervelend dit is en helpen u dan ook graag van uw ongewenste tatoeage af. Samen met onze geavanceerde laserbehandeling kunnen wij uw tattoo veilig verwijderen.

Tattoo verwijderen kosten: Waar kan u uw tattoo laten verwijderen?

Wij hebben vier vestigingen waar u terecht kunt voor het laten verwijderen van uw tattoos. Onze vestigingen zijn gevestigd in Eindhoven, Breda, Zoetermeer en Eindhoven. De behandelingen van de vier vestigingen zijn hetzelfde. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van dezelfde moderne lasers en lasertechnieken.

 

De wachttijden kunnen per vestiging verschillen. Maar wij garanderen dat wij u op korte termijn en met veel deskundigheid zullen behandelen.

 

Wilt u direct een afspraak maken met een van onze vestigingen? Neem gerust contact met ons op.

lingswijze.

Voor

Na

Waarom kiezen voor Lasercentrum (Tattoo verwijderen kosten)

Wij van Lasercentrum begrijpen dat u huid erg belangrijk is. Daarom dat wij ook uitsluitend met geschoolde personeel, de modernste lasers en de beste lasertechnieken werken. Wij willen voorkomen dat u spijt krijgt van uw laserbehandeling.

Wij beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laser apparatuur. Hiermee kunnen wij gemakkelijk en snel uw tattoos verwijderen. Wij zijn toonaangevend in Nederland op het gebied van tatoeage verwijderen.

Voor het verwijderen van uw tatoeage beschikken wij over twee lasers, namelijk de PicoSure en de Pico Discovery. Deze lasers zijn efficiënt en effectief en daarmee uitermate geschikt om een optimale en gewenste behandeling aan te bieden voor zowel zwarte als gekleurde tatoeages.

Effectief uw tattoo verwijderen met onze PicoSure of Pico Discovery Laser. Gegarandeerd minder behandelingen dan reguliere behandelingen, sneller herstel, minder gevoelig en een beter resultaat!

Wilt u meer weten over de behandelingswijze, de prijzen en/of onze lasers? Neem gerust contact met ons op!

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Voeg een foto toe

Wat onze klanten zeggen?