Lasercentrum, het adres voor het verwijderen van uw tattoo

Tattoo verwijderen

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattoo verwijderen. Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook een van de grootste. De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkeling op lasergebied. Als combinatie zijn wij niet alleen in Nederland maar in geheel Europa de enige met deze combinatie en kunnen daarmee oprecht garanderen dat wij daarmee de meest optimale laserbehandeling kunnen bieden welke op dit moment mogelijk is.

Voor

Na

Wat is eigenlijk een tatoeage?

Als een tatoeage geplaatst wordt, prikt een dunne naald meer dan 100 keer per seconde door de opperhuid en laat inkt achter in de lederhuid. Aangezien er een lichaamsvreemd materiaal, de inkt, wordt achtergelaten in de huid veroorzaakt dit een reactie in het immuunsysteem. Hierdoor wordt de inkt ingekapseld in de cellen vlak onder de opperhuid en lederhuid. Na verloop van jaren kan een tatoeage vervagen door invloed van de UV stralen in zonlicht. De ene inkt is daarbij beter bestand tegen UV licht dan de andere.

Waarom een tatoeage verwijderen?

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom iemand de geplaatste tatoeage verwijderd wil hebben. De naam van een “ex”- vriend of vriendin, een beroep dat je gaat uitvoeren waarin een tatoeage niet gewenst is of gewoon omdat de tatoeage niet mooi meer is en misschien past het wel niet meer in je huidige levensstijl.

Twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen.

Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Het Lasercentrum kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het kan natuurlijk ook dat een bestaande tattoo gedeeltelijk verwijderd moet worden en dat er daarna een zogenaamde cover-up van de tattoo wordt gemaakt. In dat geval overleggen wij met de tatoeëerder en die geeft aan of de tatoeage voldoende is verwijderd om een nieuwe tatoeage te creëren.

Door voldoende rust te nemen tussen de behandelingen met de Picosure en/of de Pico Discovery kunnen wij goed resultaat garanderen. De lichtpuls van deze lasers zijn zeer kort en efficiënter dan van een gewone laser. Hierdoor zijn minder behandelingen noodzakelijk en het resultaat is veel mooier. Tijdens de behandeling gebruiken wij koude lucht waardoor de behandeling ook minder gevoelig is. Wij proberen natuurlijk met een minimaal aantal behandelingen uw tatoeage te verwijderen, maar snelheid mag nooit ten koste gaan van een mooi eindresultaat. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij min. 8 weken tussen elke behandelingen te nemen, dit om het lichaam goed te laten herstellen en voldoende tijd te geven om de vrijgekomen inkt op natuurlijke wijze af te voeren.

Wat zijn de risico’s van het verwijderen van een tattoo

Het verwijderen van een tattoo door middel van een laser is een veilige behandeling mits uitgevoerd door een deskundige. Na de behandeling treedt een tijdelijke witte verkleuring van de huid op, zogenaamd “snow”, dit kan echter geen kwaad en verdwijnt meestal binnen 15 minuten na de behandeling. De huid is meestal een beetje rood en gezwollen. Door koeling van de huid trekt dit echter snel weg.  Het is raadzaam om na een laserbehandeling de behandelde plek tegen zonlicht te beschermen, dus ook op een zonnebank.

Tattoo verwijderen door Laser Centrum

Wilt u dus een tattoo verwijderen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in  en upload uw foto. U kunt hier een foto met afmetingen invoeren van uw tatoeage. Aan de hand daarvan gaan wij voor u een startprijs bepalen, deze prijs zal daarna bij elke behandeling bekeken worden en zo nodig worden aangepast, daarmee zal deze behandelprijs gedurende de behandelingen teruglopen en uiteindelijk op €30,- p/beh. uitkomen voor de laatste behandeling.

Lasercentrum

Breda

Paardeweide 22 a/b,

4824 EH

Breda

Lasercentrum

Eindhoven

Ceramlaan 10,

5641 GD

Eindhoven

Lasercentrum

Heerlen

Nobelstraat 23,

6411 EK

Heerlen

Lasercentrum

Zoetermeer

Schoutenhoek 82,

2722 EK

Zoetermeer

Correspondentie

adres

Ceramlaan 10,

5641 GD

Eindhoven

Landelijk

Telefoonnummer

bel ons direct

tel

085-0212 404

[]
1 Step 1
Uw naam
Telefoonnummer
Uw woonplaats
Onderwerp
Het bericht
0 /
Stuur een foto mee!
cloud_uploadUpload
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wat onze klanten zeggen?