Tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

Het lasercentrum is al vanaf 1994 het vertrouwde adres voor tattoo verwijderen.
Daardoor zijn wij niet alleen het oudste lasercentrum op dit gebied, maar met op dit moment 4 vestigingen in Nederland ook een van de grootste. De Picosure en Pico Discovery zijn de laatste ontwikkeling op lasergebied. Als combinatie zijn wij niet alleen in Nederland maar in geheel Europa de
enige met deze combinatie en kunnen daarmee oprecht garanderen dat wij daarmee de meest optimale laserbehandeling kunnenbieden welke op dit moment mogelijk is.

Waarom een tatoeage verwijderen?

Er zijn natuurlijk tal van redenen waarom iemand de geplaatste tatoeage verwijderd wil hebben. De naam van een “ex”- vriend of vriendin, een beroep dat je gaat uitvoeren waarin een tatoeage niet gewenst is of gewoon omdat de tatoeage niet mooi meer is en misschien past het wel niet meer in je huidige levensstijl.

VAN OUDE TATTOO NAAR COVER TATTOO

Bent u niet tevreden over uw huidige tattoo? Wilt u over uw huidige tattoo een andere overheen laten tatoeëren? Wij ontzorgen uw het voorbereidend werk in samenwerking met uw tattooartiest voor uw cover tattoo. Hierbij kunnen wij (gedeeltelijk) stukken van de oude tattoo weglaseren waardoor uw tattooartiest er makkelijker een vervange tattoo over kunt plaatsen.

BEFORE

DURING

AFTER

Tattoo verwijderen zonder littekens

Twee manieren om een tatoeage te laten verwijderen Een tatoeage kan verwijderd worden middels een laserbehandeling of operatief. Bij een operatieve behandeling blijft er altijd een litteken over. Bij een laserbehandeling door Het Lasercentrum kan de tatoeage geheel verwijderd worden zonder dat er een litteken achterblijft. Het kan natuurlijk ook dat een bestaande tattoo gedeeltelijk verwijderd moet worden en dat er daarna een zogenaamde cover-up van de tattoo wordt gemaakt. In dat geval overleggen wij met de tatoeëerder en die geeft aan of de tatoeage voldoende is verwijderd om een nieuwe
tatoeage te creëren.

De juiste behandeling

Door voldoende rust te nemen tussen de behandelingen met de Picosure en/of de Pico Discovery kunnen wij goed resultaat garanderen. De lichtpulsen van deze lasers zijn zeer kort en efficiënter dan van een gewone laser. Hierdoor zijn minder behandelingen noodzakelijk en het resultaat is veel mooier.

Tijdens de behandeling gebruiken wij koude lucht waardoor de behandeling ook minder gevoelig is. Wij proberen natuurlijk met een minimaal aantal behandelingen uw tatoeage te verwijderen, maar snelheid mag nooit ten koste gaan van een mooi eindresultaat. Voor een mooi en goed resultaat adviseren wij min. 8 weken tussen elke behandelingen te nemen, dit om het lichaam goed te laten herstellen en voldoende tijd te geven om de vrijgekomen inkt op natuurlijke wijze af te voeren.

Tattoo verwijderen door laser centrum

Wilt u dus een tattoo verwijderen,
neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op
via telefoonnummer: 085 – 0212404 of vult u het contactformulier in  en upload uw foto.

Voeg een foto toe