Tattoo weg laten halen

Tattoo weg laten halen

Heeft u het gevoel dat uw tatoeage niet meer bij u past? Of is uw tatoeage erg vervaagd waardoor u hem niet meer mooi vindt? In dat geval kan een tatoeage u echt in de weg zitten. Gelukkig is het tegenwoordig erg simpel om uw tatoeages op een veilige manier te verwijderen.

Wij van Lasercentrum beschikken als enige kliniek in Nederland over de modernste laserapparatuur om de ongewenste tatoeages te verwijderen. Wij zijn met onze lasertechnieken en laserapparatuur al ruim 25 jaar toonaangevend in Nederland. Dus voor het verwijderen van uw tatoeages bent u bij Lasercentrum aan het juiste adres!

Voor

Na

Tattoo weg laten halen: Behandeling en prijzen

De aantal behandelingen en prijzen van Lasercentrum zijn afhankelijk van de grootte van uw tattoo. Het is daarom niet mogelijk om voor u een bedrag vast te stellen. U kunt op onze website de prijzen gemakkelijk en snel online aanvragen. U hoeft simpelweg een formulier in te vullen en u ontvangt direct onze vrijblijvende prijsopgaven.

 

U kunt ook een vrijblijvende intakegesprek bij ons aanvragen. Dit kan bij een van onze vier vestigingen. Onze vestigingen zijn gevestigd in Breda, Eindhoven, Zoetermeer en Heerlen. Tijdens het intakegesprek kunnen wij u exact vertellen hoeveel behandelingen u nodig heeft en wat de prijzen hiervoor zullen zijn. Tevens kunnen wij u gelijk wat meer informatie geven over de behandelingswijze en de duur van de behandelingen.

 

U kunt gemakkelijk u intakegesprek of uw behandelingen reserveren door contact op te nemen met een van onze vier vestigingen. Neem contact met ons op en u bent verzekerd van minder behandelingen en minder pijn dan bij reguliere behandelingen. Dit scheelt enorm in de kosten en in de ervaring.

Tattoo weg laten halen: Het gevolg van het verwijderen van uw tattoo

U huid is erg belangrijk voor u. Wij begrijpen dan ook waarom een tattoo erg in de weg kan zitten wanneer deze niet meer bij u smaak of persoonlijkheid past. Nu wilt u hem graag laten verwijderen, maar wat zijn hier de consequenties van.

Het verwijderen van uw tattoo kan pijnloos en snel verlopen. Wij van Lasercentrum beschikken over de modernste lasertechnieken. Laat u tatoeages verwijderen door een van onze lasers en u hoeft niet langer bang te zijn voor littekens of huidbeschadigingen.

Tattoo weg laten halen: Gegarandeerd succes!

Onze lasers zijn op dit moment de meest geavanceerde lasers die op dit moment beschikbaar zijn. Wij zijn dan ook enorm trots op onze Picosure en Pico Discovery laser. De lichtpuls van de lasers is erg kort. De lasers zijn daarmee efficiënter dan een gewone laser. Het gevolg is dat uw tatoeages volledig verwijderd kunnen worden en het aantal behandelingen minder zijn dan bij de regulieren bedrijven.

Om de behandeling zo aangenaam mogelijk te maken, maken wij als eerste in Nederland gebruik van koude lucht tijdens de behandeling. De koude lucht zorgt ervoor dat de behandeling minder gevoelig is.Wij helpen u graag verder. Wilt u meer weten over de behandelingswijze? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Lasercentrum Breda

Paardeweide 22 a/b, 4824 EH
Breda

Lasercentrum Eindhoven

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Lasercentrum Heerlen

Nobelstraat 23, 6411 EK
Heerlen

Lasercentrum Zoetermeer

Schoutenhoek 82, 2722 EK
Zoetermeer

Correspondentieadres

Ceramlaan 10, 5641 GD
Eindhoven

Landelijknummer

tel
085-0212 404

Voeg een foto toe

Wat onze klanten zeggen?